A mi klasszikus diós-almás máglyarakásunkhoz képest, ez mákos-meggyes.
A szikkadt kiflik sem a hagyományos vanília-tej-tojás keverékben vannak megáztatva, hanem készre főzött meleg vaníliapudingban, amit még a tojások sárgájával dúsítottam.
A fehérjehabba a tetejére pedig meggylekvár helyett pár szem villával pürésített meggybefőtt került. (Almás-dós esetében baracklekvár dukál, legalábbis nálunk.:-)
mákos máglya(rakás:-))
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.