...nagyon finom!
Az alapötlet innen származik.
Annyit módosítottam rajta, hogy nagyobb formában, csak egyszerű, hagyományos kakaós piskótalapot sütöttem 6 tojásból (kevés olajat, ehhez 1 dl-t ) szoktam időnként beletenni.
A krémhez nem kakaóport, hanem csak jófajta csokoládét használtam, fél liter tejszínhez 10-15 dkg, ezt kevés tejszínben felolvasztottam, a többi tejszínnel elkevertem, kihűtöttem, majd habbá vertem.
Összeállítás: a piskótalap vízszintesen kettévágva, rá a habos krém fele, majd jó sok banán, erre olvasztott csoki, ami kis hűtés után gyorsan megszilárdul...utána jöhet a maradék habos krém, majd a piskóta másik fele... tetejére maradt még krém, erre banánkarikák, majd kapott az egész ismét egy adag olvasztott csokiöntet.
Nagyon finom volt!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Czinki Erika 2011.07.07. 19:55:10
79881 2011.07.07. 21:32:14