...mert szezon van.
Igaz a családomat nem tájékoztattam a részletekről, ők csak annyit tapasztaltak, hogy kevés benne a cukor...bezzeg, ha ide benéznek, kiderül az igazság .-)) De a lényeg, hogy fogy :-))) mert ugye egy kis porcukor a tetején most az utóédesítést is szolgálja nem csak dekorál:-))
A recept, ha érdekel:
...mert szezon van.
Igaz a családomat nem tájékoztattam a részletekről, ők csak annyit tapasztaltak, hogy kevés benne a cukor...bezzeg, ha ide benéznek, kiderül az igazság .-)) De a lényeg, hogy fogy :-))) mert ugye egy kis porcukor a tetején most az utóédesítést is szolgálja nem csak dekorál:-))
A recept, ha érdekel:
60 dkg liszt
40 dkg reszelt sárgarépa
20 dkg cukor, mert nekem 10 kevés volt :-)
25 dkg margarin
1 tojás
1 sütőpor
1-2csipet só
Ezeket összegyúrtam, elfeleztem, az egyik részébe citromhéjat reszeltem ( ha mindenki szeretné, durvára aprított dió is került volna bele)
A másik felébe 3ek. kakaót gyúrtam, kicsit a hűtőbe tettem a két gombócot, majd vékonyra nyújtottam, apró korongokat szaggattam, előmelegített, 250 fokos sütőben, alsó-felső lánggal 10 perc alatt megsütöttem. Több mint 4 nagy tepsivel lett összesen. Utána egy világosat, egy barnával összeragasztottam a fruktózzal készült, házi birslekvárral...
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.