Ezúttal Max rozsos-diós kenyerét próbáltam ki...tekintettel családom dióval való negatív viszonyára, csökkentett adagban, szinte csak a magam részére.
Tudtom én, ha sütiben nem, akkor kenyérben meg pláne nem tudom velük "megetetni", de megmondom őszintén, nem is igazán akartam, mert nekem nagyon bejött.
Annyi a változtatás az eredeti recepthez képest, hogy napraforgó olajjal készült és a teljes kiőrlésű rozsliszt mellé kenyérlisztet használtam.
Sajnos a kép minősége megint nem az igazi, a kenyér sokkal finomabb, mint amilyennek látszik:-)))
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.